Hozzávalók:
1 kis fej vöröshagyma
25 dkg kaliforniai paprika
15 dkg koktélparadicsom
5 db egész tojás
Mexikói zöldség alap
Só, bors
Elkészítés:
Forralt vízben kifőztem a zöldségmixet, majd leszűrtem.
A paprikát, hagymát apróra vágtam és olívaolajon puhára sütöttem. Ezután beletettem a leszűrt zöldségeket és ízlés szerint fűszereztem. A legvégén tettem bele a paradicsomokat.
A tojásokat külön kikevertem és ízlés szerint fűszereztem.
Zsírpapírral bélelt őzgerinc formába kiöntöttem a zöldségeket és rá a tojást.
180 fokon előmelegített sütőben készre sütöttem.
A szeleteléssel várjunk amíg kihűl. Salátával fogyasztva igazán könnyed vacsora.
Jó étvágyat kívánok!