Miért fontos az egészéges táplálkozás
cikkek

Miért fontos az egészséges táplálkozás

Miért is fontos az egészséges táplálkozás? Ne koplalj, hanem táplálkozz egészségesen! Nagyon fontos, hogy vigyél rendszert a táplálkozásodba úgy, hogy közben betartod a mértékletességet. Egészséges szokásokat alakíts ki, ami persze szépen hónapról hónapra épül be a mindennapjaidba. A rendszeres étkezés nem terheli a gyomrot, sőt mivel rendszeresen táplálékhoz jut, nem éhezel, így könnyen elindulhat a fogyási folyamat. A napi többszöri kisebb étkezés hatása, hogy emésztésünk folyamatos és így nem kényszerül

Tovább olvasom »

Kezdjük a napot!

Napi energiabeviteled 15-25%-át a reggelidnek kell biztosítania. A reggelim nem gyorsan felszívódó szénhidrát, ezért hosszú távon laktat. Próbáld ki! Íme pár recept!

mi legyen az ebéd (1)

Az ebéd nagyon fontos. Soha ne hagyd ki, és ha lehetséges, mindig meleg ételt válassz. Az ebéd meghatározza a napod hátralévő részét, mind fizikai, mind mentális szempontból. Ha kihagyod, fáradékony leszel és nem tudsz jól koncentrálni sem.

Ne sanyargasd magad! Inkább tarts mértéket. Figyelj rá, hogy a lehető legtöbbször kerüljön a tányérodra zöldség, szénhidrát, fehérje és hasznos zsírok. Semmiről nem kell lemondanod. Íme néhány segítség gyors és fitt ebédhez.

Kéne egy jó ötlet a nap végén?

Vacsorázz bátran, de egészségesen! Nem szabad éhesen álomra hajtani fejünket, mert így arra ösztönzöd a szervezetedet, hogy raktározzon. Íme néhány könnyed vacsora ötlet.

amibŐl bÁtrabban nasizhatsz!

Fitt Rencsi

Website by Baband Kreatív